Dodenherdenking

Op 4 mei wordt de jaarlijkse dodenherdenking gehouden, niet alleen landelijk maar ook in De Krim. Plaatselijk Belang De Krim nodigt u hierbij graag uit om bij de dodenherdenking in De Krim aanwezig te zijn.

Voorafgaand aan de herdenking is vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur een bijeenkomst in de tent aan de Beukenlaan waarvoor u ook van harte wordt uitgenodigd. Spreker is de Drents publicist, dichter en historicus Albert Metselaar uit Hoogeveen. Na deze bijeenkomst vertrekken we vanaf de tent om 19.30 naar het dorpshuis, waar de herdenking aansluitend begint met ontvangst in het Dorpshuis ‘De Planeet’, Planetenstraat 6 in De Krim. Om 19.45 uur vertrekken we gezamenlijk vanaf het Dorpshuis naar het herinneringsmonument; de Kazemat aan de Parallelweg.

Namens de Oranjevereniging zal hier ook een krans worden gelegd.
Indien u persoonlijk of namens uw organisatie ook gebruik wilt maken van de gelegenheid om bloemen bij het monument te leggen, wilt u dit dan vooraf kenbaar maken bij een van onderstaande personen? Het is de bedoeling dat de bloemen en/of kransleggers  zelf zorgen dat de bloemen bij het monument komen (meenemen in de tocht of tevoren achter het monument leggen).

Jet van der Wetering    06 – 28357319
Eddie Vetker                 0524 – 571208

Plaatselijk Belang stelt uw aanwezigheid zeer op prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected by WP Anti Spam